banner   Multi-Email

 

 
 
 
 
     
               Jezik
               
                    Suradnja: 
       -   Home
       -   Proizvodi

                                                                      America Stands United: Click here to give to the American Red Cross Disaster Relief Fund using PayPal.

  

Ako ste zainteresovani za suradnju u smislu preprodaje ovog programa na Bosansko Hercegovačkom ili nekom od drugih trzišta bivse Jugoslavije, pošaljite nam e-Mail. S obzirom da je ovaj program jedan od prvih ove vrste na našem tržistu na nasem jeziku mogućnost za prodaju je vrlo velika. Marža za program MultiEmail 6.3 je visokih 30%. Sto zanči po svakom prodatom programu dobijate 30KM. Program je uradjen vrlo profesionalno i ima sve odlike najboljih i najprodavanijih programa u USA, čak i vise od toga jer ovaj program sadrži oko 30 % opcija više nego trenutno najprodavaniji program ove vrste u USA.

Program možete prodavati na Compakt disku ili jednostavno uputiti budućeg kupca na stranicu www.multiemail.com gdje se može napraviti download programa.  Nakon informacije o uplati kupac dobija KOD za otvaranje a vi vasih 30KM.  Program je zaštićen od nelegalnog kopiranja, zato što programnije moguće instalirati na više od jednog kompujtera sa jednim registracijskim kodom. Ovo navodimo zbog toga što  onaj ko u dogovoru sa nama preprodaje program ne mora brinuti da bi ga posle nabavke neko mogao kopirati i prodavati.

Ako ste resident SAD-a imate swoju web stranicu, za vas imamo poseban Affiliate program za preprodaju ovog programa. Dovoljno je da odete na ovu  stranicu i registrujete se. Posle registracije mozete otići na uvaj link http://www.sellshareware.com/AffiliateProgramPage.asp?ProgramID=37635 gdje će te završiti ovaj proces i nakon čega ce te odmah moci početi dobijati 20% ($8) od svakog programa prodatog preko vaše stranice. Ako trebate baner od programa posjetite našu grafičku stranicu.

          

     

 

    
                                                                     

                                                           

                                                              info@multiemail.com

                                                           Copyright © 2000 Multiemail. All rights reserved.
                                                                                http://www.multiemail.com

 

 

       -   Suradnja
       -   Radio
       -   Moguci Problemi